Židle a stoly pro kanceláře

Herní stůl ULTRADESK ENTER V2 se stojanem – 100×60 cm

Tento designový produkt Herní stůl ULTRADESK ENTER V2 se stojanem – 100x60 cm od výrobce s mnohaletou tradicí Ultradesk máte možnost nakoupit právě nyní ve výprodejové akci. Zboží pořídíte teď u nás za 3 599 Kč.
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Ultradesk
3 599

Herní stůl Ultradesk ENTER V2
Nemáte příliš mnoho prostoru a přesto si chcete vytvořit v pokoji vlastní herní doupě? Pak je pro Vás ideální volbou herní stůl Ultradesk ENTER V2. Rozměrově kompaktní a přesto velice stabilní stůl, který svému uživateli nabídne dostatek prostoru pro herní výbavu včetně jednoho monitoru.

 
Jednoduchá, stabilní konstrukce
Herní stůl musí být připraven na nejrůznější zátěže i s ohledem na vysokou kvalitu konkurenčních produktů. Jakékoliv výbuchy radosti nebo příznaky hluboké frustrace nesmí ovlivnit jeho použitelnost. Proto model ENTER V2 dostal kromě silné kovové základní konstrukce také další posily. Tyto prvky najdete v klíčových bodech rámu. Díky nim se pracovní plocha stává ultra stabilní!

Oboustranná podporaDíky použití oboustranných podpěr bylo možné výrazně zvýšit nosnost a zajistit správné vyztužení rámu. Zadní podpěra byla speciálně zesílena. Oboustranné podpěry zcela eliminují kývavý efekt.
 

 
Kompaktní rozměr
Model ENTER V2 se perfektně hodí pro PC sestavu s jedním monitorem nebo notebookem. Lze jej úspěšně použít jako konzolovou herní stanici. Kompaktní velikost pracovní plochy umožňuje, aby se stůl vešel i do velmi malých místností. I přes své malé rozměry pojme spoustu příslušenství a externích zařízení používaných pro hry. ENTER je aktuálně nejmenší stůl v nabídce ULTRADESK.

Obdélníkový tvar pracovní plochy
Souměrný tvar pracovní plochy umožňuje dokonalé umístění stolu v malých prostorách. Díky použití obdélníkového tvaru můžete snadno přidat druhý stůl nebo umístit tento kus nábytku do rohu místnosti, aniž byste plýtvali dostupným prostorem. Tento tvar také usnadňuje instalaci držáků na monitor, které se v malých místnostech ukazují jako velmi užitečné.

 
 
 
Zabudované funkční příslušenství
Na detailech záleží – díky dvěma pěkným bonusům od ULTRADESK se vaše hra změní k nepoznání! V sadě se stolem získáte držák na pohár a háček na sluchátka. Příslušenství nejen praktické, ale také velmi účinné, díky kterému bude mít vaše stanice vše, co potřebujete, abyste se stali skutečnou esportovou hvězdou.

Velký prostor pro nohy
Inovativní technologická a materiálová řešení umožnila odstranit spodní příčný nosník. Vylepšený design je pohodlnější oproti starším modelům stolů. Hráč může vždy volně roztáhnout nohy, aniž by riskoval bolestivý střet nohou s tvrdým kovem. Absence příčného nosníku zvyšuje pohodlí, ale také usnadňuje používání vysokých PC skříní. Design bez tohoto prvku vypadá mnohem lépe!

 

Nastavitelné nožky
Při návrhu modelu ENTER se zdokonalily i ty nejmenší konstrukční prvky. Mimo jiné byl zvětšen průměr stavěcích nožek. Herní stůl díky tomu získal mírnou možnost výškového nastavení v rozmezí 1 cm. Pomocí nových nožek lze nábytek dokonale vyrovnat. Spodní povrch je pokryt speciální gumou, která chrání podlahu před poškrábáním při pohybu stolu.

Klip na kabely
Na zadní straně pracovní plochy je nainstalován speciální klip pro kabelový management. Toto moderní řešení vám umožňuje pohodlně propojit počítačové vybavení s monitory a příslušenstvím. Konstrukce klipu zajišťuje, že kvůli zapleteným kabelům nikdy neztratíte nervy. Klip drží kabely na konkrétním místě, takže nejsou pro uživatele viditelné a neruší vzhled celé herní stanice.

Specifikace
Rozměry produktu:
* Délka: 100 cm
* Hloubka: 60 cm
* Výška: 75 cm
Váha balení: 16 kg
Rozměry balení: 107 x 66 x 11 cm