Židle a stoly pro kanceláře

Herní židle ERACER F03 – umělá kůže, černá/červená, nosnost 130 kg

Unikátní produkt Herní židle ERACER F03 – umělá kůže, černá/červená, nosnost 130 kg od top výrobce Kup Židle jednoduše můžete sehnat právě teď opravdu výhodně! Akční cena od 5 999 Kč.
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Kup Židle
5 999

Stylová herní židle na kolečkách ERACER F03 potažená kvalitní umělou kůží v černo-červeném provedení. Dynamický sportovní design spolu s ergonomicky tvarovaným opěrákem dělají z tohoto křesla ideálního parťáka k hraní PC her. V ceně dva odnímatelné polštářky. Nosnost 130 kg. Záruka 24 měsíců. 
Hlavní výhody herní židle ERACER F03

Dynamický sportovní design
Čalounění kvalitní koženkou
Ergonomicky tvarovaný opěrák
V ceně dva odnímatelné polštářky
Nosnost 130 kg

Herní židle ERACER F03 nabízí vše, co má správné herní křeslo mít: houpací mechanismus s možností nastavení tuhosti dle váhy uživatele, masivní polohovatelný opěrák (až do polohy 180°) nebo měkké područky, které jsou výškově nastavitelné.
K dokonalému pohodlí přispívají dostatečně široký sedák a dva odnímatelné polštářky (za bedra a krk), jež jsou v ceně židle. Velké plus jsou i pogumovaná kolečka, která jsou vhodná na všechny typy podlah. Kříž je plastový a ladí s designem židle.
ParametryŠířka (cm): 73Hloubka (cm): 70Výška (cm): 122-129Šířka sedu: 37 cmHloubka sedu: 51 cmVýška sedu: 45-52 cmNosnost (kg): 130Demontované: AnoPodručky: AnoTyp područky: Výškově nastavitelnáKříž: PlastovýMechanismus: HoupacíVýškově nastavitelné: AnoKolečka: Univerzální