Židle a stoly pro kanceláře

Kancelářská ergonomická židle NITE — s podhlavníkem a područkami, černá

Tento výjimečný kousek Kancelářská ergonomická židle NITE — s podhlavníkem a područkami, černá od oblíbené značky se zárukou kvality Kup Židle snadno můžete sehnat aktuálně za skvělou cenu! V současnosti pořídíte za cenu 6 290 Kč.
Kancelářská ergonomická židle NITE — s podhlavníkem a područkami
Ověřit dostupnost
Značka: Kup Židle
6 290

Špičková ergonomická židle NITE, která vyniká nejen netradičním designem, ale i ergonomickými prvky pro podporu zdravého sezení. Nosnost 120 kg. Záruka 24 měsíců. Nabízená v černém provedení.
Hlavní výhody ergonomické židle NITE

Celosíťované provedení
Ocelový kříž v černé úpravě
Měkčené područky pro maximální pohodlí
Výškově nastavitelný podhlavník v ceně židle
Synchronní mechanismus s aretací ve 3 polohách
Příznivá cena

Pokud hledáte poctivou židli do kanceláře, je model NITE skvělá volba. Díky síťovanému opěráku a sedáku (látka mesh) vás čeká velmi příjemné sezení – tlak na záda a zadní partie je totiž minimální. A navíc se nebudete v teplejších měsících zbytečně potit.
Kromě nádherného designu nabízí i ergonomické prvky, které patří ke každé židli pro dlouhodobé sezení. Tedy synchronní mechanismus (3 polohy pro blokaci), nastavitelné (výškově a dopředu a dozadu) měkčené područky a samozřejmě výškově nastavitelný podhlavník. Příjemný bonus představuje odolný ocelový kříž v černé úpravě, jenž ladí s celkovým vizuálem židle. Součástí židle jsou plastová kolečka, která jsou ideální na koberce.
Parametry produktuŠířka sedu: 50 cmHloubka sedu: 45 cmVýška sedu: 45 – 55 cmŠířka (cm): 66Hloubka (cm): 70Výška (cm): 120 – 130Nosnost (kg): 120
Židli dodáváme v krabici v demontu a po rozbalení ji snadno a rychle složíte do použitelného stavu.