Židle a stoly pro kanceláře

Kancelářská ergonomická židle SCALA — černá, nosnost 150 kg

Neodolatelný produkt Kancelářská ergonomická židle SCALA — černá, nosnost 150 kg od značky Kup Židle jde koupit zrovna dneska za výborné peníze! Právě lze objednat jen za 3 899 Kč.
Kancelářská ergonomická židle SCALA — černá
Ověřit dostupnost
Značka: Kup Židle
3 899

Pokud hledáte spolehlivou ergonomickou židli s výborným poměrem cena / výbava, představuje model SCALA skvělou volbu. V ceně stavitelné područky, univerzální kolečka, nastavitelný podhlavník a bederní opěrka. A jako příjemný bonus praktický věšák na oblečení. Vhodné pro postavy do 185 cm. Prodloužená záruka na 36 měsíců, nosnost 150 kg.
Hlavní výhody ergonomické židle SCALA

Výškově a úhlově nastavitelný podhlavník
Výškově nastavitelná bederní opěrka
Synchronní mechanismus s vícepolohovou aretací
2D nastavitelné područky s měkčenou plochou
Univerzální pogumovaná kolečka o průměru 60 mm
Kvalitní potah s odolností 100 000 cyklů
Odnímatelné ramínko na šaty
Kříž z leštěného hliníku
Nosnost až 150 kg
Výhodná cena

Kancelářská židle SCALA může směle konkurovat modelům střední třídy i přes fakt, že ji lze pořídit za necelé čtyři tisíce korun. Nabízí totiž vše, co by měla ergonomická židle pro 8hodinové sezení mít.
Srdcem židle je synchronní mechanismus s vícepolohovou aretací, samozřejmostí pak 2D nastavitelné područky, které dají odpočinout unaveným rukám. Pro ještě komfortnější sezení je židle vybavená výškově nastavitelnou bederní podpěrou a nastavitelným podhlavníkem (výškově a úhlově), na němž si můžete při pracovní pauze opřít hlavu. Základna modelu je z leštěného hliníku, kolečka jsou pogumovaná a vhodná na všechny typy povrchů a mají velkorysý průměr 60 mm. Nezanedbatelnou předností židle je i velmi pevný textilní potah s odolností 100 000 cyklů.
Parametry:

výška sedáku 49 až 58 cm
rozměr sedáku 49 x 50 cm
opěrka zad 56 x 82 cm
výška křesla 125 – 134 cm
nosnost do 150 kg
hmotnost 20 kg
záruka 36 měsíců