Židle a stoly pro kanceláře

Kancelářská ergonomická židle Sego SPIRIT — černá, nosnost 130 kg

Výjimečný a žádaný produkt Kancelářská ergonomická židle Sego SPIRIT — černá, nosnost 130 kg od výrobce Sego jednoduše získáte momentálně pořád výhodně. Nyní můžete mít za 8 472 Kč.
EAN: SOSP 010
Kancelářská ergonomická židle Sego SPIRIT — černá
Ověřit dostupnost
Značka: Sego
8 472

Ergonomická židle Spirit od českého výrobce Sego představuje model střední třídy, který ocení především náročnější uživatelé. Díky velkým možnostem nastavení představuje ideální židli pro náročnou kancelářskou práci. Model vhodný i pro vyšší postavy. Nosnost 130 kg, prodloužená záruka na 60 měsíců.
Hlavní výhody ergonomické židle Sego Spirit

Výškově nastavitelný záhlavník
Vysoký síťovaný opěrák
Výškově nastavitelná bederní opěrka
3D nastavitelné područky s polyuretanovými krytkami
Integrovaný synchronní mechanismus s vícebodovou aretací
Nastavení negativního úhlu sedáku
Hloubkové nastavení sedáku

Klíčovou částí modelu Sego Spirit je synchronní mechanismus, který přispívá ke zdravějšímu sezení, a to s aretací ve 4 polohách. Oproti běžným ergonomickým židlím nabízí Spirit široké možnosti nastavení, takže máte jistotu, že si ji perfektně přizpůsobíte své postavě. Nastavit lze nejen výšku opěráku, ale i hloubku sedáku, nastavitelná je pak i bederní a hlavová opěrka. Samozřejmostí jsou 3D područky, na nichž můžou spočinout unavené ruce. Vysoký opěrák zajišťuje pohodlné sezení i vyšším uživatelům, síťovaná záda pak oceníte v letních měsících.
Nemalé plus představuje designové provedení, díky němuž bude židle vyčnívat v každé kanceláře nebo pracovně. Kříž je z leštěného hliníku a poskytuje židli nosnost až 130 kg. Kolečka mají průměr 60 mm (židle je tak velmi stabilní) a jsou vhodná na všechny typy povrchů.

Parametry produktu

Nosnost: 130 kg

Záruka: 60 měsícůBarva plastu: černáHloubka sedáku: 48 cmVýška židle: 125 – 138 cmVýška sedáku: 45 – 53 cmVýška opěráku: 80 – 85 cm
Váha židle: 16,5 kgDodáváme v demontu v kartonu 77x65x32 cm