Židle a stoly pro kanceláře

Kancelářská židle na kolečkách Office Pro HALIA MESH BP – s područkami a bez opěrky hlavy Šedá 2625

Tento výjimečný výrobek Kancelářská židle na kolečkách Office Pro HALIA MESH BP – s područkami a bez opěrky hlavy Šedá 2625 od top značky Office Pro najdete na našich stránkách ve výprodejové akci. Akční cena od 6 113 Kč.
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Office Pro
6 113

Ergonomické kancelářské křeslo HALIA MESH BP od české značky Office Pro vybavené synchronním mechanismem s 4 polohami blokace, výškově nastavitelným sedákem a síly protiváhy dle tělesné hmotnosti. Univerzální kolečka pro tvrdou podlahu i koberec, kovový kříž. Více barev čalounění. Nosnost 120 kg. Záruka 3 roky.
Hlavní výhody kancelářské židle na kolečkách Office Pro HALIA MESH BP 

Ergonomický sedák vyplněný kvalitní studenou pěnou
Synchronní mechanismus
Nastavitelné područky
Univerzální kolečka

Kancelářské křeslo Office Pro HALIA MESH BP v modré, šedé nebo černé barvě splňuje všechny požadavky komfortního sezení u počítače. Je ergonomicky tvarované s výškově nastavitelným sedákem, který je vyplněn vysoce kvalitní studenou pěnou. Výškově lze upravit také bederní opěru. Polohu plastových područek snadno upravíte tlačítkem po stranách. Síťovaný opěrák (látka mesh) vyvíjí minimální tlak na záda, a tak je židle velmi pohodlná.
Optimální polohu zádového opěráku můžete měnit díky synchronnímu mechanismu, který umožňuje blokaci v 4 různých polohách. Měnit lze také sílu protiváhy v závislosti na tělesné hmotnosti. Židle je ukotvena do pětiramenného kovového kříže s univerzálními kolečky na tvrdou podlahu i koberec. Nosnost je 120 kg. Záruka 3 roky.
Židli dodáváme v krabici v demontu a po rozbalení ji snadno a rychle složíte do použitelného stavu. 
Parametry produktu

Minimální výška sedu:
45 cm

Maximální výška sedu:
54 cm

Minimální celková výška:
100 cm

Maximální celková výška:
109 cm

Šířka sedáku:
50 cm

Hloubka sedáku:
50 cm

Šířka celkem:
66 cm

Hmotnost:
17 kg

Nosnost:
120 kg