Židle a stoly pro kanceláře

Kancelářská židle SANDER — více barev Šedá

Unikátní a žádaný výrobek Kancelářská židle SANDER — více barev Šedá od oblíbené značky Antares jednoduše naleznete zde teď právě ve slevě! Nabídky již od 2 490 Kč.
Kancelářská židle SANDER — více barev Šedá
Ověřit dostupnost
Značka: Antares
2 490

Stylová ergonomická kancelářská židle Sander, která vyniká synchronním mechanismem, příjemným síťovaným opěradlem a integrovanou opěrkou hlavy. Skvělý poměr cena/výkon. Nosnost 120 kg. Záruka 24 měsíců.
Hlavní výhody kancelářské otočné židle ANTARES Sander

Synchronní mechanika s aretací v jakékoliv poloze
Prodyšný opěrák, díky němuž se budete méně potit
Integrovaný podhlavník
Flexibilní zádová opěrka
Nastavitelné područky
Chromový kříž

Antares Sander vás překvapí nejen moderním designem, ale i nečekaně bohatou výbavou. V kategorii ergonomických židlí se jedná o model s možná nejlepším poměrem cena/výkon.
Mimo synchronního mechanismu nabízí i další prvky, které přispívají ke zdravějšímu sezení. Například integrovanou hlavovou opěrku, nastavitelné područky či flexibilní zádovou opěrku, který vám zaručí ideální podporu zad. Drobnou nevýhodu představují kolečka, která jsou vhodná spíš na měkčí podlahy.
Parametry produktu
Výška: 113 – 122 cmŠířka: 67 cmHloubka sedáku: 49 cmVýška sedáku: 44 – 53 cmHmotnost: 16,3 kgNosnost: 120 kgŽidli dodáváme v krabici v demontu a po rozbalení ji snadno a rychle složíte do použitelného stavu.