Židle a stoly pro kanceláře

Kancelářské křeslo na kolečkách Autronic KA-G198 GREY2 – s područkami, čalouněné

Výjimečný produkt Kancelářské křeslo na kolečkách Autronic KA-G198 GREY2 – s područkami, čalouněné od oblíbené značky Kup Židle jednoduše seženete tady a teď právě téměř zdarma! Ceny od 5 399 Kč.
EAN: 12275
Kancelářské křeslo na kolečkách Autronic KA-G198 GREY2 – s područkami
Ověřit dostupnost
Značka: Kup Židle
5 399

Moderní kancelářská židle Autronic KA-G198 GREY 2 potažené tmavěšedou látkou. Díky pohodlí, které nabízí, se budete cítit jako v business class nejlepší letecké společnosti. Nosnost 120 kg. Záruka 24 měsíců.
Hlavní výhody kancelářského Autronic KA-G198 GREY 2

Pohodlné polstrování
Snadná údržba
Stylové prošívání a měkký podhlavník

Díky ultra pohodlnému sedáku a opěráku s výjimečným polstrováním, které jsou stylově tvarované, s elegantním prošitím a se super měkkým podhlavníkem si sezení v moderním křesle Autronic náramně užijete. Ruce si můžete navíc pohodlně opřít o pevné plastové područky stříbrné barvy s černými plastovými doplňky a polstrováním potaženým extra jemnou látkou.
Židle KA-G198 GREY 2 má také i snadno omyvatelný, tvrzený, plastový kříž stříbrné barvy s černými protiskluzovými prvky a plastovými kolečky vhodnými na tvrdé typy podlah (dlažba, parkety, plovoucí podlahy apod.). Je výškově nastavitelná, s houpacím mechanismem a předním šroubem upravujícím tuhost pohupu.
Parametry:
Šířka (cm): 67Hloubka (cm): 74Výška (cm): 115-124Šířka sedu: 53 cmHloubka sedu: 55 cmVýška sedu: 48-57 cmNosnost (kg): 120Demontované: AnoPodručky: AnoTyp područky: PevnéKříž: PlastovýMechanismus: HoupacíVýškově nastavitelné: AnoKolečka: PlastováVáha: 19 kg