Židle a stoly pro kanceláře

Kancelářské křeslo QUAD — ekokůže, černá, nosnost 150 kg

Zlevněný výrobek Kancelářské křeslo QUAD — ekokůže, černá, nosnost 150 kg od top výrobce Kup Židle máte možnost pořídit na našich stránkách teď se slevou! Ceny od 5 269 Kč.
Kancelářské křeslo QUAD — ekokůže
Ověřit dostupnost
Značka: Kup Židle
5 269

Luxusní kancelářské křeslo QUAD pro náročné zákazníky. Vysoká opěrka, prostornost sedadla a čalouněné područky jsou zárukou mimořádného komfortu. Nadčasové provedení, které se bude vyjímat ve všech interiérech. Nosnost 150 kg. Záruka 24 měsíců.
Hlavní výhody designového křesla QUAD

Masivní polstrování
Mechanismus multiblock
Čalounění ekokůží, která se snadno udržuje
Čalouněné područky
Univerzální kolečka
Systém antishock
Cena

Díky dvojitě polstrovanému sedáku, opěráku s elegantním prošitím a integrované opěrce hlavy se budete cítit jako v business class nejlepší letecké společnosti. Sedák je pro větší komfort čalouněný perforovanou ekologickou kůží, aby se uživatel příliš nepotil. Ruce si lze pohodlně opřít o pevné područky s čalouněním, což zajistí ještě větší pohodlí. Součástí křesla je mechanismus multiblock, který umožňuje houpaní, synchronní pohyb sedadla a opěráku a možnost si zaaretovat židli ve zvolené poloze. Velké plus je i systém antishock, který zabraňuje uvolnění sedadla při zvolení vybrané pozice.
Na bytelnosti křeslu přidává ocelový kříž, který je v chromové barvě, aby ladil s opěrkami rukou. Na eleganci křeslu přidává dekorativní prošití. Kolečka jsou pogumovaná univerzální a vhodná na všechny povrchy.
Rozměry:- šířka 63 cm- hloubka 70 cm- výška 124-132 cm- výška sedu 47-55 cm
Materiál:- ekologická kůže – perforovaná ekologická kůže