Židle a stoly pro kanceláře

Masážní křeslo na kolečkách DOPIO — s USB zásuvkou a držákem nápojů, ekokůže, šedá

Nový kousek Masážní křeslo na kolečkách DOPIO — s USB zásuvkou a držákem nápojů, ekokůže, šedá od dodavatele se skvělou pověstí Kup Židle jednoduše naleznete v naší online nabídce skutečně výhodně. Zrovna nyní za cenu 16 299 Kč.
Masážní křeslo na kolečkách DOPIO — s USB zásuvkou a držákem nápojů
Ověřit dostupnost
Značka: Kup Židle
16 299

Šedé křeslo s masážní funkcí DOPIO bude dokonalým kusem nábytku, který doplní elegantní obývací pokoj nebo pracovnu. Moderní křeslo je vybaveno malým panelem na pravé straně, který umožňuje aktivovat jednotlivé masážní funkce a přizpůsobit je individuálním preferencím. Nosnost 120 kg.
Hlavní výhody masážního křesla DOPIO

Moderní provedení
Několik masážních programů
Čalounění ekokůží, která se snadno udržuje
Držák na nápoje a USB zásuvka
Kolečka

Vybrat si lze hned z několika masážních programů („poklepávání“, „hnětení“ a „rytmická masáž), přičemž si můžete zvolit, zda chcete masírovat horní, dolní část těla či kompletně celé tělo. Součástí křesla je praktický držák na nápoje a USB zásuvka pro nabití mobilního telefonu, tabletu, elektronické cigarety apod. Další výhodou tohoto modelu jsou kolečka, která usnadňují manipulaci.
Stylové křeslo je čalouněno ekologickou kůží, která nejen efektně vypadá, ale také poskytuje pohodlí pro odpočinek a snadno se udržuje v čistotě. Model Dopio je navíc vybaven opěrkou hlavy, která podepře hlavu na správném místě. Tvarované křeslo má stylové dekorativní prošívání, které dodává nábytku jedinečný vzhled.
Parametry:
– šířka 69 cm
– hloubka 70 cm
– výška 94 cm
– výška sedu 41 cm
– nosnost 120 kg
– hmotnost 39 kg
 Materiál:
– ekokůže
Dodatečné informace:
– masážní funkce- kolečka- držák na nápoje- USB zásuvka