Židle a stoly pro kanceláře

Masážní křeslo s podnožkou NITIDA — semišová látka, hnědá

Tento skvělý výrobek Masážní křeslo s podnožkou NITIDA — semišová látka, hnědá od společnosti s dlouholetou tradicí Kup Židle lze koupit momentálně v naši nabídce ve výprodejové akci! Nyní lze objednat jen za 6 299 Kč.
Masážní křeslo s podnožkou NITIDA — semišová látka
Ověřit dostupnost
Značka: Kup Židle
6 299

Zbavte se bolesti zad, uvolněte ztuhlé svaly nebo jen relaxujte, stačí se usadit do prostorného křesla Nitida a starosti hodit za hlavu. Součástí masážního křesla je i praktická podnožka. Záruka 24 měsíců.
Hlavní výhody masážního křesla Nitida

Elektrické ovládání s 5 masážními programy
2 stupně intenzity
Možnost nastavení oblasti masáže
Automatické vypnutí po 15 nebo 30 minutách
Otočné, plynule polohovatelné s aretací
Součástí je podnožka pro nohy
Očalouněno odolným potahem v imitaci broušené kůže

Masážní křeslo Nitida je skvělým přítelem v domácnosti. Po náročné práci si dopřejete příjemnou masáž v pohodlně polstrovaném křesle, které je plně automatické. Užít si můžete až 5 masážních programů, které mají 2 stupně intenzity. Vy se tedy nemusíte o nic starat, ale necháte se pouze opečovávat. Křeslo je navíc otočné a lze jej ručně polohovat s aretací ve vybrané poloze.
Křeslo má krásnou dřevěnou podnož ve světlém provedení. Nohy si můžete položit na měkkou polstrovanou podložku, která je ve stejném designu jako křeslo. Velké plus je i odolný potah v imitaci broušené kůže (připomíná semiš), který se navíc snadno udržuje.
Parametry:
Šířka: 81 cm
Hloubka: 75 cm
Výška: 101 cm
Nosnost 120 kg
Výška sedu: 45 cm
Rozměr sedáku: 51 × 51 cm
Výška opěradla 69 cm
Výška podnožky: 42 cm
Hmotnost: 25 kg