Židle a stoly pro kanceláře

Mayer Actikid A3 Smile 2428 A3 52

Tento exkluzivní kus Mayer Actikid A3 Smile 2428 A3 52 od značky Mayer jednoduše naleznete právě nyní skutečně výhodně. Cena již od 6 969 Kč.
Mayer Actikid A3 Smile 2428 A3 52
Ověřit dostupnost
Značka: Mayer
6 969

Dětská rostoucí židle na kolečkách Mayer ACTIKID A3 SMILE patří mezi to nejlepší, co lze v dostupné cenové kategorii pro zdravé sezení vašich nejmenších pořídit. Pro děti od 4 let. Záruka 60 měsíců. Nosnost 100 kg. 
Hlavní výhody dětské rostoucí židle na kolečkách Mayer ACTIKID A3 SMILE

Skvělý poměr cena/výbava
Samostatně lze nastavovat výšku sezení, hloubku sezení i výšku zádové opěrky
Kolečka s automatickou bezpečnostní brzdou
Čalounění omyvatelnou látkou Aquaclean
Záruka 60 měsíců

Dětská rostoucí židle na kolečkách Mayer ACTIKID A3 SMILE v sobě kombinuje to nejlepší z židlí ACTIKID a FREAKY. Z původní židle ACTIKID převzala unikátní rostoucí konstrukci doplněnou o nový ergonomický tvar zádové opěrky s výrazným bederním prohnutím, z židle Freaky prvotřídní a elegantní kříž. Tato židlička pro nejmenší se dokáže přizpůsobit dítěti ve věku od 4 do 18 let a je vhodná pro děti s výškou od 110 do 180 cm. Nejenom že je židle pohodlná, ale je i velmi praktická, což dosvědčuje například možnost čalounění moderní látkou Aquaclean, která je lehce omyvatelná. Dále si můžete vybrat i ze čtyř potahů Mayer (polyester).
Samostatně lze nastavovat výšku sezení, hloubku sezení i výšku zádové opěrky. Tato dětská rostoucí židle na kolečkách je vybavena ergonomickou opěrkou, bezpečnostním plynovým pístem, stabilním kovovým křížem a kolečky s automatickou bezpečnostní brzdou nebo kluzáky. Všechny tyto vlastnosti dohromady zajišťují vysokou stabilitu, pevnost a trvanlivost židle, která má záruku pět let a nosnost 100 kg.

Další produkty od výrobce Mayer