Židle a stoly pro kanceláře

Polohovací TV křeslo s podnožkou BONEO — látka, cappuccino

Hodně žádaný výrobek Polohovací TV křeslo s podnožkou BONEO — látka, cappuccino od top výrobce Kup Židle jde nakoupit již dnes za výhodnou cenu! Akční ceny již od 7 190 Kč.
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Kup Židle
7 190

Pohodlné TV křeslo Boneo se stane nejoblíbenějším kusem nábytku v domácnosti. Poctivé polstrování, vyklápěcí podnožka a možnost polohování si zamilujete, stejně tak hebký potah, který se snadno čistí. Ideální pro dámy a pány s výškou do 185 cm. Nosnost 120 kg.
Hlavní výhody relaxačního TV křesla BONEO

Kvalitní a odolné polstrování
Polohovatelnost ve dvou polohách s aretací
Výsuvná podnožka pro ještě větší pohodlí
Výhodná cena

Posaďte se, pákou z pravé boční strany nastavte režim „leh“, natáhněte nohy a sleduje oblíbený seriál nebo film. Nebo se zkrátka jen nechejte unášet myšlenkami. A když vás to přestane bavit, jednoduše vraťte polohu na „sed“. TV křeslo Boneo je polohovatelné ve dvou pozicích a pro dokonalý komfort má ve výbavě i vyklápěcí podnožku.
Křeslo je poctivě polstrované, velmi pohodlné a díky ocelové podnoži i stabilní. Potah je příjemně hebký, ale zároveň odolný a lehce čistí. Boneo má střední velikost, takže si jeho přednosti užijí především dámy a pánové s výškou do 185 cm.
Parametry produktu:
Šířka: 77 cmHloubka: 92 cmVýška: 102 cmHloubka po rozložení: 160 cmŠířka sedu: 48 cmHloubka sedu: 53 cmVýška sedu: 49 cmVýška područek: 60 cmŠířka područek: 16 cmMateriál: látka / kovHmotnost: 34 kgDemontované: Ano