Židle a stoly pro kanceláře

Relaxační křeslo ušák COTTO — masiv, látka žlutá

Levný produkt Relaxační křeslo ušák COTTO — masiv, látka žlutá od společnosti Kup Židle seženete na našich stránkách téměř zdarma! Nabídka od 3 909 Kč.
Relaxační křeslo ušák COTTO — masiv
Ověřit dostupnost
Značka: Kup Židle
3 909

Designové relaxační křeslo ušák COTTO nabízí jednoduchost, eleganci a praktičnost. Křesílko se bude krásně vyjímat ve vašem interiéru, kde budete rádi trávit chvíle volna a odpočinku. Dopřeje vám maximální pohodlí, díky velké zádové opěrce a pohodlným područkám. Kostra křesla je vyráběna z masivního dřeva a je potažená příjemnou a odolnou látkou žluté barvy. Jistě oceníte až 120 kg. 
Hlavní přednosti křesílka COTTO

Výplň z kvalitní PU pěny
Nadčasový design
Nosnost 120 kg
Výhodná cena

Potah křesílka je z příjemné látky béžové barvy, kostra křesla je vyráběna z masivního dřeva a výplň z kvalitní PU pěny zpevněné v místě sedáku elastickými popruhy. Kónické nohy jsou v přírodním odstínu a transparentním laku. Nohy jsou opatřeny plastovými kluzáky, zadní jsou navíc rektifikovatelné.
Toto retro křeslo okouzluje svým designem a stane se poutavým prvkem obytného prostoru. Křeslo svým vzhledem přímo vybízí k pohodlnému posezení – třeba s knihou, šálkem kávy či sklenkou dobrého vína.
Parametry produktu:
šířka: 73 cm
hloubka: 76 cm
výška: 99 cm
výška po sedák: 43 cm
nosnost 120 kg