Židle a stoly pro kanceláře

TV křeslo + taburet — masiv, hnědá látka, nosnost 130 kg

Tento diskontní kousek TV křeslo + taburet — masiv, hnědá látka, nosnost 130 kg od značky se zárukou kvality Kup Židle jednoduše můžete pořídit na našich stránkách teď právě za výborné peníze! Zboží pořídíte teď u nás za 4 999 Kč.
TV křeslo + taburet — masiv
Ověřit dostupnost
Značka: Kup Židle
4 999

Pohodlné relaxační křeslo pro všechny milovníky kvalitního odpočinku. Při sezení oceníte čalounění jemnou hnědou látkou, která imituje broušenou kůži (semiš). Nepostradatelnými výhodami jsou pak i možnosti polohování a praktický taburet. Nosnost 130 kg, záruka 24 měsíců.
Hlavní výhody TV křesla

polohovatelnost křesla
otáčení o 360°
tvrzený kovový rám
taburet v ceně

Pro maximální komfort umí křeslo sklopit zádovou opěrku, takže je možné se na něm pohodlně položit. Dle potřeby se dá sklápění zafixovat velkým aretačním šroubem umístěným pod sedákem křesla. Praktické područky jsou vybaveny na vnější straně kapsičkou, kam si můžete bezpečně uložit časopis nebo televizní ovladač. Samotný sedák je pak stabilně umístěn na podnoži, jejíž součástí je kovový píst. K němu je připojený tvrzený kovový rám a křeslo je díky tomu otočné. Nebude tak problém se otočit třeba od stolu k televizi. Dokonalou stabilitu zajišťuje hvězdicová podnož z masivního dřeva v přírodním odstínu.
Nepostradatelným doplňkem křesla je pak taburet, vybavený čalouněnou plochou pro komfortní opření nohou nebo chvilkové posezení. Čalouněný je ve stejné látce jako samotné křeslo, navíc stylově prošité a s podnoží z masivního dřeva.
Parametry produktu:

Šířka sedu:
51 cm

Materiál sedáku:
Látka

Výška (cm):
104

Počet balení:
1

Dekor:
Dekor broušené kůže

Demontované:
Ano

Nosnost (kg):
130

Styl:
vintage

Karton1:
84×64,5×37

Hloubka (cm):
85-116

Šířka (cm):
80

Materiál kostry:
Kov

Barva:
Hnědá

Hloubka sedu (cm):
52 cm

Výška sedu (cm):
44 cm